طرز تهیه میگو کبابی
برای تهیه این غذای ساده و سریع ابتدا باید میگو ها را به خوبی پاک کنید. برای جدا کردن پوست میگو کافی است آن را مدتی در آب نمک قرار دهید. حدودا 2 ساعت، سپس سر و دم میگو را جدا کنید و با برشی بر روی کمر میگو رگ سیاه آن را خارج کنید. میگوها آماده هستند. میگوهای شسته شده را درون کاسه ای بریزید. سپس آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، زعفران، نمک و فلفل را داخل کاسه بریزید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و درون یخچال بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا میگو ها طعم مواد را به خود جذب کنند. سپس میگو ها را به سیخ های چوبی یا فلزی که از قبل آماده کرده اید بکشید. حالا مخلوط کره آب شده و روغن زیتون را روی میگو بکشید تا خوب چرب شوند. میگوهای سیخ شده را روی کباب پز که از قبل آماده کرده اید بگذارید، (آماده سازی کباب پز شامل پاک کردن میله ها و چرب کردن آنها با دستمال یا اسفنج روغنی است). هنگامی که میگو را کباب می کنید چند بار روی آنها را با استفاده از قلمو چرب کنید تا میگو ها ترد شوند و خشک نباشند، سپس میگو را درون ظرفی با سالاد و سس دلخواه تزیین و سرو نمایید.