شناسه خبر : 86441398/04/31 - 11
کتلت میگو با سس تمر هندی
میگو: 150 گرم
زنجبیل، زرد چوبه و تخم گشنیز: هر کدام یک قاشق چای خوری
گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته شده: 5 عدد
لیم ترش: یک عدد
روغن و نمک: به میزان لازم
دستور پخت
برای تهیه این غذا با میگو ابتدا باید میگو و سیب زمینی را به همراه زنجبیل رنده شده، زردچوبه، نمک، آب لیمو ترش و تخم گشنیز در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست شود.
مواد را در ظرفی بریزید و آن گاه گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در تابه روغن ریخته تا داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و در دست صاف کرده و در تابه سرخ کنید.
کتلت ها را در ظرفی بچینید و به همراه سس نوش جان کنید.
طرز تهیه سس
- آب جوش: نصف پیمانه
- تمر هندی: نصف پیمانه
- سس گوجه فرنگی: پنج قاشق سوپ خوری
- انبه کوچک: یک عدد
تمر هندی را در آب جوش ریخته و صاف کنید. این مخلوط را با انبه و سس گوجه فرنگی در دستگاه غذاساز مخلوط کنید تا یک دست شود.
در این مبحث طرز تهیه سه نوع غذا با میگو خوشمزه و خوش طعم را به شما آموزش دادیم. امیدواریم بتوانید این غذاهای خوشمزه را تهیه بفرمایید و نوش جان کنید.