کد : 8642
الف الف

میگو800 گرم گشنیز ریز شده300گرم شنبلیله خرد شده100 گرم سیر خرد شده7 عدد پیاز3 عدد نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم تمر هندینصف یک بسته صاف شده زردچوبه1 قاشق چای خوری رب گوجه2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه: شروع دستور پخت این غذا به این شکل است که ابتدا پیاز را سرخ کنید بعد روی آن سیر، ادویه و زردچوبه بریزید. حال سبزی که از قبل خرد کرده و آماده دارید را به پیاز و ... اضافه کنید و آنقدر سرخ کنید که رنگ تیره به خود بگیرد. سپس رب و تمر هندی صاف شده را اضافه کنید بعد بگذارید تا سبزی کم کم بپزد و سرخ شود و آب آن از بین برود.
اگر احساس کردید که تمر مورد استفاده بی نمک است آن وقت نمک را اضافه کنید چون بعضی تمرها خود نمک دارند و شورند. حال برای سرخ کردن میگو، در تابه¬ای برای اینکه پیازهای خرد شده ریز شوند، تفت دهید بعد ادویه¬ها را ریخته سپس میگو را برای سرخ کردن اضافه کنید.
برای آماده شدن قلیه، میگو و مواد دیگر را به سبزی سرخ شده اضافه کنید شعله را کم کنید تا پخته شود و جا بیفتد. زمانی که خورش قلیه آماده شد، مقداری برنج تهیه کنید و با قلیه میگو سرو کنید.