کد : 8644
الف الف

میگو: 150 گرم زنجبیل، زرد چوبه و تخم گشنیز: هر کدام یک قاشق چای خوری گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق سوپ خوری سیب زمینی پخته شده: 5 عدد لیم ترش: یک عدد روغن و نمک: به میزان لازم

دستور پخت

برای تهیه این غذا با میگو ابتدا باید میگو و سیب زمینی را به همراه زنجبیل رنده شده، زردچوبه، نمک، آب لیمو ترش و تخم گشنیز در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست شود.

مواد را در ظرفی بریزید و آن گاه گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در تابه روغن ریخته تا داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و در دست صاف کرده و در تابه سرخ کنید.

کتلت ها را در ظرفی بچینید و به همراه سس نوش جان کنید.

طرز تهیه سس

  • آب جوش: نصف پیمانه
  • تمر هندی: نصف پیمانه
  • سس گوجه فرنگی: پنج قاشق سوپ خوری
  • انبه کوچک: یک عدد

تمر هندی را در آب جوش ریخته و صاف کنید. این مخلوط را با انبه و سس گوجه فرنگی در دستگاه غذاساز مخلوط کنید تا یک دست شود.

در این مبحث طرز تهیه سه نوع غذا با میگو خوشمزه و خوش طعم را به شما آموزش دادیم. امیدواریم بتوانید این غذاهای خوشمزه را تهیه بفرمایید و نوش جان کنید.